phone
24 uur  620 179 108
  
Skype

Welkom


Onze gynaecologen zijn up-to-date met tijdelijke (niet) hormonale of permanente voorbehoedsmiddelen. Eén van de meest recente minimal invasieve vorm van sterilisatie waarbij via een camera in de baarmoeder de eileiders worden afgesloten.

Met een 4D echoscopie is het mogelijk de eerste video op een USB stick op te slaan. Vruchtwaterpunctie en preimplantatie diagnostiek zijn mogelijkheden om erfelijke ziekte bij het ongeboren kind te vinden.

In Spanje is het mogelijk eiceldonatie met slagingspecentages van meer dan 65% aan te bieden. Alle vormen van vruchtbaarheids bevorderende therapien (inseminatie, milde ovariele stimulatie, IVF en ICSI).

Wij maken wij gebruik van een screeningsprogramma voor het vroegtijdig opsporen van baarmoeder(hals)- en borst kanker. HPV vaccinatie behoort tot de mogelijk heden. Tevens willen wij u adviseren over een gezonde levensstijl om ziekte te voorkomen.

Voor klachten als opvliegers, sexualteitsproblemen, incontinentie en verzakking van blaas of baarmoeder leveren wij een multidisciplinaire aanpak door gynaecologen, urologen, internisten en chirurgen en fysioterapeuten.