phone
24 uur  620 179 108
  
Skype

Services - Medische Checkup


Medische Checkup

 

Om een lang en gelukkig leven te kunnen leiden, zouden we het liefst een ziekte zoveel mogelijk willen voorkómen. Indien we het niet kunnen voorkómen, is het vinden van ziekte in een vroegstadium een mogelijkheid om een optimale kans tot genezing te benuttten.

Ons baarmoeder en baarmoedermond screening pregramma wordt aangeboden van de leeftijd van 25 t/m 65 jaar. Uiteraard zijn deze grenzen afhankelijk van individuele behoeften. Naast het bieden van en uitstrijkje wordt een echo van baarmoeder en eierstokken aangeboden.

Om een lang en gelukkig leven te kunnen leiden, zouden we het liefst een ziekte zoveel mogelijk willen voorkómen.

Recente Amerikaanse literatuur stelt voor om vanaf de leeftijd van 40 jaar tot en met 84 jaar een jaarlijkse borstfoto te maken. Uiteraard is dit ook afhankelijk van persoonlijke of familiaire voorgeschiedenis. Gelukkig is de hoeveelheid straling expositie met de huidige techniek, beperkt tot een minimum.

 

Ondanks dit alles is het voorkómen van ziekte nog het beste. Met het huidige vaccinatie programma hopen we het risiko van een baarmoederhals kanker en de noodzaak van de behandeling van een vroegstadium afwijking, te kunnen beperken.