phone
24 uur  620 179 108
  
Skype

Services - Infertiliteit


Infertiliteit

 

In Spanje is het mogelijk eiceldonatie met slagingspecentages van meer dan 65% aan te bieden.

Alle vormen van vruchtbaarheids bevorderende therapien (intra uteriene inseminatie IUI, milde ovariele stimulatie, invitrofertilisatie IVF en ICSI).

Het niet zwanger worden, is al het wachten op een trein waar júllie niet op mogen stappen. Terwijl iedereen in je omgeving opstapt krijgen jullie te horen dat je niet mee kunt. Waarom wij niet?

Soms ben je al door alle testen gegaan, heb je alle tijd van de wereld gewacht, alle maatregelen genomen om maar te ontspannen; en zelfs verschillende inspannende therapieen gehad en toch weer die vraag: Waarom wij niet?

In Spanje is het mogelijk eiceldonatie met slagingspecentages van meer dan 65% aan te bieden.

Wanneer het moment komt dat de frustratie van de dokter even groot lijkt als van jullie zelf, is het goed te weten dat er, naast adoptie, nóg een alternatief bestaat. Een mogelijkheid waarbij de kans om zwanger te zijn van 65 tot 90% oploopt. Met eicel donatie hebben wij menig koppel over de gehele wereld de mogelijkheid kunnen geven om wél op die trein te stappen. Ons team begrijpt waar jullie vandaan komen en zullen jullie begeleiden over het gehele traject. Wij bieden u een gratis introductie gesprek op locatie of via www.skype.com

 

Wij hebben een samenwekingsverband met de IREMA kliniek in Beniarbeig (op 1 uur afstand van vliegveld Valencia) en Clinica Benidorm (op ½ uur afstand van Vliegveld Alicante).